Мнения

07.06.2019
    

Съвместната ни работа започна от преди около 3 години. Той е не само мой треньор, а и мой приятел, на когото се доверих напълно и
резултатите не закъсняха. Оказа се, че въпреки стажа ми в залата до него момент който беше около 2 години, все още изпълнявах грешно
някои от упражненията, което беше причината да не постигам желаните резултати. До него момент бях се явявала веднъж на състезание в категория Бикини фитнес и с негова помощ в последния месец на втората ми подготовка успях да подобря формата значително. От тогава реших, че той е треньора за мен. След близо година започнахме нова подготовка, и въпреки че, тогава живеех в чужбина и комуникацията ставаше онлайн, той вече познаваше коя храна как влияе на физиката ми, бяхме оправили техниката на упражненията и ми изготви подходящ тренировъчен и хранителен режим. В комбинация с постоянната комуникация, снимки, видеа, правеше необходимите корекции. Последните и най- важни 10 дни от подготовката беше неотлъчно до мен, изпипваше най-малките детайли и в края формата беше на лице.
За последната ми подготовка май месец 2019, бях качила още мускулна маса, формата беше се подобрила и успях да изляза на международна сцена за първи път.
Цветан е голям професионалист, компетентен, с много опит и знания в областта на култоризма. Препоръчвам го на всеки, който търси приятелско отношение, професионални съвети и по добри резултати.

07.06.2019
    

Пецата е страхотен тренер, с помощта на който успях да постигна резултати, които мислех,че не са възможни! Дава здрави,строги тренировки и подходящ хранителен режим,които имат сигурен ефект! Както той ми каза-няма не мога,само не искам! Освен тялото,той те прави и психически здрав,учи те,че без здрав труд няма резултати! Страхотен е!

01.06.2015
    

За г-н Цветанов мога да изкажа само суперлативи като човек,като личност като професионалист в тази област. С тренера (Цветан Цветанов) работим от няколко месеца заедно и за този промеждутък от време постигнах резултата който желах и дори резултата е повече от очаквания. Цветан е изключително отдаден на нещата който прави също така обяснява обстойно и качествено за нещата покрай хранителния режим, тренировките и всичко което е в тази област на този вид спорт. Адмирации за Цветан – личността която сбъдва желанията на хората с положени взаимни усилия. И все пак нищо лесно няма…болката е временна славата вечна…

27.05.2015
    

През 2012г. родих дъщеря ми и повреме на бремеността качих около 20 кг. които после неможах да слваля. Потърсих Пецата и за 8 месеца свалих 22кг. естествено с много труд, пот и постоянство от негова и от моя страна. Той има индивидуален подход и докато не се постигнат желаните резултати не се отказва. Страхотен човек и треньор.

25.05.2015
    

Ако искаш да се стегнеш , да отслабнеш или да си в най добрата си форма , трябва да тренираш и се храниш правилно, но за целта ви трябва точния инструктор – Пецата! Той знае как да мотивира всеки ! Аз му се доверих и не сгреших !

22.05.2015
    

Ако желаете да сте в отлична физическа форма и да се чувствате добре, не се колебайте да потърсите Цветан Цветанов. Аз лично при него с точния режим и тренировки влязох във форма. С неговата помощ, труд, воля и желание от ваша страна, ще постигнете желаните резултати.

28.04.2015
    

Пецата е невероятен треньор и страхотен професионалист. Помага ти да откриеш потенциал и резултати, които не очакваш, дори когато ти е било най-трудно в залата.

28.04.2015
    

Цветан е невероятен професионалист непознаващ думите  „Не“, „Не мога“, „Невъзможно“. Той притежава невероятен усет за човешката физика. Дългогодишния му опит позволява да тласка всеки един нас до границите на възможностите ни и до постигането на желаните от нас резултати.